Usui Reiki

Reiki Koulu

Reiki Finland

Reiki Finland

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

What is the origin Reiki Energy? From Attila view point Jó Isten tuo sinut täällä! Sielu energia - Magyar logiikka opetus

Szívében él a Magyar és tetteivel alkot: Attila

Unkarilainen elä sydämessä ja sen kanssa luo: Attila

Tarjous nyt:

Kaukoreikihoito 1 tunti 30 euro

A 2pv Paketti: R1 + Vesimagia + Incarnatio 400€ Norm.h: 511€

Reiki kurssi Vantaa      R1  110 euro      R2  180 euro

Entinen elämä kurssi Opettajalle vain 250€!

UR Master-Opettaja 790 €     1+2 kurssi 250 €

Hoitotarjous Uusi Asiakas hinta 25€ 1,5 tunti hoito  

Unkari Magyar kieli opetus tunti alkaa 5 eurolla - 5x20

Patentti ja Rekisterihallitus www.ytj.fiTämä on virallinen Reiki TMI koulu ja rekisteröity Suomessa. Finland - Suomi, Patentti ja Rekisterihallitus www.ytj.fi Paikka: Helsinki Vantaa, noin 8 km Helsinki-Vantaa lentoasemalta.

Perustettu 1994, yli 1000 istunto ja yli 120 Reiki TMI oppilasta ympäri Maailmaa

Tervetuloa kaikki! Nimeni on Attila Kupi. Olen syntynyt Unkarissa ja asunut Suomessa 20 vuotta.

Olen 4 eri traditionaalisen linjan Usui Reiki Master, opettaja ja 3 läntisen traditionaalisen reikin ja 1 Japanilainen traditionaalisen reikin Reiki Master, linjassa Gendai Reiki Ho Master.

Mikao Usui Reiki Do founder

Mikao Usui Reiki Do perustaja. Käytän opetuksessa länsimaista traditionaalista reikiä, jota ensimmäinen opettajani Reiki Master Diana Magdolna Benedek käytti, opettaen myös ainutlaatuisina pidettyjä Rei Ki siunauksia.

Opetukseni perustuu Maailmankaikkeuden Sydämen Temppelin opetukseen. Temppeli korkeine värähtelyineen sijaitsee henkisen maailman neljännessä dimensiossa tässä maailmankaikkeudessa. Opetus, että on vain yksi Jumala on myös tullut Sydämen Temppelistä, kuten myös tri. Mikao Usui Reikitekniikka opetus.

Reiki Master and the Brave TigerReiki Master ja Rohkea Tiikeri. Olin nuorempana todella materialistinen henkilö ja minulla oli vaikea astma. Reikiopettajani Dianan 7 reikihoidon jälkeen astmani parantui täysin. Tästä vaikuttuneena aloitin opiskelemaan tämä ihmeellistä hoitomuotoa, Usui Reikihoitoa ja niin tuli minustakin Usui Reiki masteri ja opettaja. Kuvassa voit nähdä kuinka käsittelen isoja tiikereitäkin helposti :), ei ole enää astmaa tai allergia häiritse. Attila ja 7 kuukautta vanha tiikeri. Ei pelkää susia, ei hän syö vain maistaa! Toki tiikerille voi olla eri laulu! :)

Vuonna 1992 ostin englanninkielen oppikirjan, jossa oli 2x30 läksyä, joista luin 12 ensimmäistä. Englannin taitoni ei ole täydellinen. mutta sujuu kohtuullisen hyvin. Ainakaan ei kukaan myy minua kirpputorilla Englannissa :) Käytännön puhumisen tasolta asiat etenivät näin: Todella hyvin englantia puhuva työkaverini puhui mielestäni hyvin hitaasti lentoasemalla infon virkailijalle. Sanoin hänellä miksi et puhu nopeammin. Hän suuttui vähän ja kehotti minua sitten puhumaan seuraavassa infopisteessä.....kun kerran olet aloittanut kielen opiskelun. Ok, sanoin hänelle. Niin ilman mitään harjoittelua aloitin keskustelun lentoasemalla. Infopisteessä oli kaksi kaunista naista. Kysyin heiltä, missä on seuraava Chenkin paikka. Sen jälkeen keskusteltiin kaikenlaisista asioista, koska ei muita asiakaita ollut juuri sillä hetkellä. 10 minuutin kuluttua lähdettiin ja kaveri katso hämmästyneenä ja sanoi: Ja ei kyllä voi olla totta, että sinä et ikinä aiemmin ole puhunut kenenkään kanssa englantia. Puhut sitä perustasolla todella hyvin ja nopeasti.... katselin vain miten pitkälle se kaunis blondi flirttailisi sinun kanssasi.... Sanoin hänellä, että kuitenkin tämä oli ensimmäinen kerta kun puhuin englantia. Hän vain ravisti päätään, hymyili ja sanoi ei voi olla totta, tällaista ei todella tapahdu.

Tämä kielen erikoinen "palautuminen" mieleeni, liittynee entisiin elämiin, sillä myöhemmin olen nähnyt välähdyksiä menneistä elämistä, joista ainakin parissa käyttämäni kieli on ollut englanti. Kirjoissa puhutaan paljon tällaisista asioista, mutta kokea se omassa elämässä, on erikoinen kokemus. Olin nykyistä elämääni edeltävässä elämässäni US Navy kapteenina II. maailmansodassa ja nyt todella tuntuu, että se englannin puhumisen taito ainakin ihan arkitasolla, vain yks kaks tuli jostakin. Myöhemmin automaattisestikin joskus, kun olin riittävästi rauhantilassa, näin lisää menneitä elämiä. Nyt kysyt mistä tiedän? Joka on tällaista kokenut, tietää, että tieto vain on siinä ja sillä hetkellä. Kaikilla ei vain mieli ole riittävän rauhallinen kokeakseen niitä.

Muutamia näkemiäni elämiä mainitakseni vielä: Keskiajalla elin Japanissa Samuraina ja kuolin hyvin vanhana ja Rooman valtakunnan aikana olin armeijassa ja ylenin lopulta kenraaliksi ja pääsin siitä jopa eläkkeelle :) Molempia voi sanoa hyväksi suoritukseksi, koska niin paljon taisteluita läpi kävin noiden elämieni aikana :) Rooman armeijan aikanani oli ensimmäinen reikiopettajani Diana armeijamme johdossa.... ja sitten elämä vastapuolella, eli olin Hannibal Barkan Alpinen retkikunnassa jonkinlainen tiedusteluryhmän vetäjä. Kaikkihan muistamme Hannibalin, karthagolaisen poliitikon ja sotapäällikön, joka löi roomalaiset ylitettyään Alpit norsujen avulla. Jokin elämä kaupunkilääkärin lapsena Kamchatkassa on myös noussut esiin, pari kertaa espanjalaisena merikapteenina keskiajalla, elämä Amerikassa suurina lännen aikoina. Lisäksi vielä eräs elämä, jossa olin Espanjan armeijassa päällikkö Granadan sodassa. Silloinkin oli reikiopettajani Diana johtajana. Hänellä on, sivumennen sanoen, aina ollut ratsuna valkoinen hevonen JA SAIN KOKEA, ETTÄ OIKEAMIELINEN JOHTAJA TOIMII SAMALLA TAVOIN KAIKKIEN KANSSA, YSTÄVYYS EI VAIKUTA TUOMIOON!

Matkan varrella on siis ollut monia sotilaselämiä, joissa on "rikkonut" ihmisiä ja tässä elämässä ilmeisesti on sitten aika kääntää asiat toisin päin ja toimia reikin avulla korjaajana :)

-----

Diana sanoin minulle vain pieni osa sielustani tuli tässä elämässä, kun ei voinut synty sieluni sen aika! Mutta minä valitsin kuitenkin se vaikeammin tie kun se aika oli mahdollisuus tavatta todella paljon tärkeä henkinen opettaja. Ennen Seitsemän Sinettiin rikkomisen tämä ajassa kaikki sielu on täällä. Ja siksi se on valehtelu, että liika ihmiset Maapalolla. On vähän ironista, mutta hän oli oikea. Kun opiskelin jotain todella paljon opettaja vain kuoli iässä tai muuta syystä. -

Kuva alhaalla: Anubis Hengellinen Maailmassa  Egyptissä kuolleiden jumala tai tuonpuoleinen elämä jumala.

Anubis Kerran pidin meditaationkurssi isompi porukassa missä tavasin kaksi oikea noita. Tulivat tauossa ja sanovat sinulla niin erikoisenenergia ja sanko katso ketesi? Toki sanoin. Hetkenpäässä iloisesti ihmeessä katsovat minut ja toinen sano: katso hän joo kaksi kertaa kuoli! Tämä ei voi olla totta, mutta hän seiso vain tässä. Toinen sano ikinä nähty 2 kertaa kuollut ihminen. Kerran muistan olin kuolemassa, toinen en ole varmaa ehkä se pyramidissa tehty meditaatio missä vahingossa pääsin kuolema valtakunnassa. Anubis ja 2 vartija odotti. <hymy>  Tämä ei ole todella hyvä idea menne kuoleman maassa. Onneksi Anubis lähetti minut takaisin, huh! Oikea dimensiossa vielä kaunempi kun kuvassa ja mahtava energia.

English

Jesus Partus prince Diana always told me is important to me Born in Hungary. That time I do not see the point. Later the big picture start to get together. Buddha was a Scythian prince, Jesus was a Partus prince both was learning a Light Temple teaching and this time those teaching basic the origin Hungarian teachings. Just a wonder the Hungarian children tales, legend and history. The origin 6000 years old Christianity was always basic the Light Temple teaching.

Honda CBR 1000 RR motor bike 290 km/hBefore I become a Reiki master: In my young time I read about 3000 books, now this time more can get information about good relaxing and meditation.  Also ha hobby like motor biking and travelling all my life. But lookalike horse riding not come a popular hobby in this life! <smile> Picture Honda CBR 1000 RR yes that motor bike can go in 290 km/h, what a relief. First I was worry can not!

And The End what a teacher do learn all books, all the techniques and all the teaching! Teacher is filtering all un necessary staff and give you a 3 pages important staff from a 1000 pages book! I feel lucky also I'm glad I has those teacher in my life.  Now I will give you that what I has been through in the Reiki experience. Use that wise:

Attila Kupi  Traditional Usui Reiki Master Teacher

 

 

Kysymys: Voiko Reiki opettaja hylkää pääsyt kurssilla?

Vastaus: Kyllä! Katsotaan, että henkilölle ei ole mielisairaus tai muuta estävä sosiaalinen ongelma. Tai on muuta opetuksen sopimaton käytäntö! Tämä on yskityskoulu, kaikki oikeudet valittaa oppilaita tai opettaja pidetään!

Opettaja ei tee muuta, kun näyttää meille meidän oma sisimpämme!
 

Usui Siunaus

Älä tänään, ole vihainen.

Älä tänään, murehdi.

Tänään, ole kiitollinen.

Tänään, työstä henkisesti itseäsi.

(Meditaatio joka päivä)

Ole ystävällinen kaikille ihmisillä ja jokainen olennolla.

Meiji Empire runoa - osa Mikao Usui Kesikirjasta se Usui Hikkei

"oma käännös"

Usui Reiki on yksi jumala Yo - Jó Isten - rakkauden energia.
Alkuperä sama, kun kaikki uskonto universumi keskellä oleva Sydän Kirkko!

Traditionaalinen Usui Reiki Koulu - Tie valaistumisen meditaatiotreenaus. Tämä sivusto on omistettu muistin äitini ja minun ensimmäinen Usui Reiki mestari eräs parhaan ystävänsä Diana Magdolna Benedek joka on tällä hetkellä Sininen Enkeli.

Viimeisenopetus : Jumala on kaikissa ja kaikki on monnidimensiotasolla aina yhteydellä! Niin avaa sydämesi ja ole myötätuntoineen kaikki olennolla!

Tervetuloa: Attila Kupi Reiki opettaja

 

Hyvät lukijat

Haluaisin muistuttaa, että artikkeleita Reiki www-sivujen tarkoitus olla informatiivinen ja opettavainen, mutta tietenkään he eivät voi vastata kaikkiin kysymyksiin, jotka liittyvät kaikkiin sairauksiin tai vaivoihin.

Tärkeää: Ota aina yhteyttä lääkäriin, noudata hänen suosituksiaan, ja jatkaa määrätty hoitoja. Hoitoja ei ole tarkoitus korvata länsimaisen lääketieteen. Niiden on tarkoitus olla toisiaan täydentäviä ja vahvistaa hoitoja sinulle jo annetaan.

Totta 20 vuotta minun Reiki Hoito joskus tuottanut  on uskomaton tulos. Mutta minun hoito tulos tarkisti aina oikea tohtori. Ja lääkäri oli sen jälkeen ohjasi esimerkiksi: länsimaisen lääketieteen lääkäri muuttaa annosta insuliinia tai viime stadionin syövän länsimaisen lääketieteen lääkäri muuttaa annosta morfiinia.

Tärkeää luonnollista hoitaja ei ole lääkäri! Vain lääkäri tutkintotodistus ja rekisteröity lääkäri voi tehdä diagnoosin ja tehdä muutoksia!

Yksityisyyden suoja:

Määrä sivun tiedot osittain tai kokonaan sisältö on mahdollista kopioidaan vain tekijän Attila Kupi omistaja kirjallisella luvalla.

Jos haluat kopioida lue tämä:

Copyright-huomautus

Jossa voit löytää joitakin sivuja www.reiki.fi peilikopio osa käyttää sivuston omistaja. Tiedot Tällä sivustolla ei käytetä mihinkään taloudellinen hyöty tarkoituksiin. Toiset voidaan jakaa Reiki sivuston tiedot niin kauan kuin tekijä Attila Kupi ja sivuston osoite www.reiki.fi-linkki on mainittu, ja kirjallisesti sisältöä millään tavalla, ei muuta, se ei poistu tai ei rakennettu sisään muuta tekstiä. Ota minun yhteys ja autan sinua: Attila

Yhteystiedot

Puhelin 040-5291937Usui Reiki Master

Koh Samui  June  - July Master course Phuket - Pathong Beach  

Reiki coursse in Koh Samui iland

Mikao Usui Teacher  courses in Thailand Samui iland

Magyar Huszár

WEST - HUNGARY July - Aug

Patong Travel Agency Thailand Phuket

facebook poom pui

 

Tämä sivu omistettu

Reiki Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

220215/O/H/GSTA

Book of True

Nyek Vaakuna Kup-i

Nyek Vaakuna Kup-i

 

 

Se on kun puhdas tyhjä mieli energia. Tämä täytyy saavuttaa aina! Kun sana ilman ääntä.

Kaikki julkkis, TV, Lehti, ja Radio ohjelma oikeudet pidetään. Ääni ja kuva tallentaminen ilman kirjallinen lupa ei ole sallittu!

 

Reiki Video Luento YouTube
Usui Do Koulu
Reiki kurssit ja hinnat
Tarjous kurssista
Reiki käsi asennot
Reikihoito
Mikä Reikihoito on?
Chakra energia pisteet
Kertomukset kursseista
Ylimääräinen Lahja
Reiki kokemus
Opin Reikiä ja elämää
 
Sininen Enkeli Reiki Master
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Rei Ki tarkoittaa
Miten Reiki opetetaan
DaiKoMio Sielu salaisuus
Rei Ki ei tullut Tiibetistä
Migreenihoito
Tabula Smaragdina
 
Esoteeria Koulu
Maailmanloppu Raamatussa
Nyt on Ylösnousu aika
Mikä karma on?
Viidenelementti
Reiki kysymykset
Kysymykset Reiki hinta
Reiki Kysymys symbolit
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Arvisura Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
Reiki Suomi
Sivu Karta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
   

Copyright  Attila Kupi Reiki opettaja    Finland - Helsinki - Vantaa