Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Opin Reikiä ja elämää

 

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Reiki käsi asennot

Sielu energia - Magyar logiikka opetus  

Kertomukset kursseista.

Mietin kovasti Reikin parissa työskentelyä (kesä 2002) ja halusin jatkaa siitä , mihin olin jäänyt ReiKi kakkosen jälkeen. Selailin sivuja netissä löysästi. Ja SIINÄ SE OLI! www.reiki.fi.

Lähetin epäluuloista sähköpostia Kupille. Myöhemmin hän korjasi kyllä, että se on hänen sukunimensä. Onko nimellä väliä? On minulle. Nomen est omen! – Käytiin keskustelua mailaten ja sitten hän taisi hermostua, kun uskalsin epäillä, että onko hänen opetuksensa todella Usuin mukaista. Nyt kun tunnen hänen tyyliään paremmin, voisin jopa kuvitella tuon kiltin ja rauhallisen miehen karjaisevan! Sovittiin tapaaminen, jolloin hän antoi näytehoidon. Vakuuttava.

Vakuuttavampaa oli kyllä vielä opetus. Helpolla en päässyt. Uusitutti kakkostasonkin! Hoki: ”Piirrä, piirrä…” – Ja minä piirsin symboleita kuumana kesäpäivänä ja hän vain keitteli teetä. Sitten ilmeisesti symbolit sujui jo ulkomuistista tarpeeksi hyvin, että siirryimme meditoimaan. HÄH??? Eihän kukaan tällaisesta ollut kertonut Reikiin kuuluvaksi.

Voihan vehnä! Tietty se on oleellinen osa Reikiä, sillä miten muuten Usui löysi Reiki symbolit ja käsillä parantamisen kuin meditaatiolla. Ja hengitettiin, pyöritettiin energiaa chakrasta toiseen. Tuntui jo välillä, etten osaa mitään. No, kyllä Attila kehuikin. Liekö jo arvellut, että lyön hanskat tiskiin, jos hän hiillostaa liikaa. – Siis tiukka oli opettaja ja vaativa oli opetus, jota osaa arvostaa vasta nyt!

Vihkimyksissä todella tunsin, että jopa jalkapohjat kuumeni. Sainhan minä sitten luvan opettaakin ja todistuksen. Olen pitänyt kurssejakin ja hoitanut. Joka päivä opin jotain uutta – jostain. Vasikka käymällä opettajani sivuilla.

Olen aidosti sydämestäni kiitollinen Attilalle, joka opetti minulle polun alkuun ja ohjasi suurimpien karikoiden yli. Suurimmat karikot taisivat olla itsepäisen ja arvosteluherkän luonteeni syytä Nyt kiertelen siellä omin neuvoin, mutta tiedän, että jos oikein hankala paikka sattuu voin kääntyä hänen puoleensa.

Opin sekä Reikiä että elämää.

Lämpimin halauksin opettajaansa Gendai Reiki Ho Masteria muistaen.
 

Terveisin Arja Reiki TMI opettaja


Jatkuu joskus...Lisää Reiki kokemuksia: 

Kohtalo tuo

 

 

 

  

 

Yhteystiedot

Tarjous kurssista

Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

Reiki on se puhdas tyhjä mieli energia.

Tämä täytyy saavuttaa aina Reiki aikana!

Kun sana ilman ääntä.

Kaikki julkkis, TV, Lehti, ja Radio ohjelma oikeudet pidetään. Ääni ja kuva tallentaminen ilman kirjallinen lupa ei ole sallittu!

 

Huom.: Dalai Lama kuva symboloi rajatonta Buddhan rakkautta, ei ole tekemissä Usui Reiki opetuksia kanssa.

Reikihoito
Chakra energia pisteet
Reiki kurssit
Kertomukset kursseista
Ylimääräinen Lahja
Reiki kokemus
Opin Reikiä ja elämää
 
Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Usui Reiki tarkoittaa
Miten Reiki opetetaan
DaiKoMio Sielu salaisus
Reiki ei tullut Tiibetistä
Migreenihoito
Tabula Smaragdina
Esoteeria
Nyt on Ylösnousu aika
Mikä karma on?
Viidenelementti
 
Kysymykset
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
 
 
 
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
Sing Guestbook
Sivu Karta
 
  
  
  
   
 

Copyright  www.reiki.fi   Finland - Helsinki