Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

DaiKoMio Sielu salaisuus Reiki symbolit

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Reiki käsi asennot

Perus asia: Reiki Symbolit ovat ilman Reikiopettaja yhdistävä energia van tyhjä kuvia! Henkimaailmassa heillä on dimensiovartijat. 

Useassa paikassa kirjoissa ja internetissä näkyy selitys sille mitä Daikomio tarkoittaa. Oma versio on tämä:

Nähdäkseni Reiki Mantra Daikomio symbolisoi sielun syntymistä tähän dimensioon, ulottuvuuteen, sielun syntymisen salaisuutta. Siksi sitä yleensä ei kai ei ole julkistettukaan, monesta ihmisestä tämä voisi olla sokeeraavaa. Luulen että kunkin henkilön pitää itse kehityksessään ja tajunnallisesti nousta ja kasvaa itse sille tasolle, että ymmärtää tämän. Kuten vanhassa tiibetiläisessä sananlaskussa sanotaan, ei ole salaisuuksia, on vain ihmisiä jotka eivät vielä tällä hetkellä ymmärrä jotain asiaa.

Usein olen käymissäni keskusteluissa huomannut, että vaikka puhun selvästi ja yksikertaisesti jostain asiasta, käy niin että keskustelukumppanini sitten ykskaks muuttaa puheenaihetta. Tai kysyy yhtäkkiä jotain toista asiaa, jolloin puheenaihe vaihtuu. Tällöin minulle tulee usein tunne, kuin toinen henkilö ei olisi jotenkin valmis vastaanottamaan sanomaani.

Reiki-symbolit eivät siis ole salaisuuksia, mutta niillä on oma voimakas energiatasonsa. Selvänäkijä näki hyvin tämän. ( Eivät siis huijari selvänäkijä, heitäkin on, nykymaailmassa nämä on kuitenkin paljon helpompi erottaa oikeista, testata kuka on huijari selvänäkijä. ) Kun niin selvänäkijä valaistunut mies kuin Mikao Usui mielensä voimalla kerran on yhdistänyt Reiki-symbolit ja energiatasot täällä maapallolla, niin Reiki toimii jatkossakin hyvin ja ihmiskuntaa palvellen.

Muut Usuin Reiki-symbolit on tarkoitettu ihmisen kolmitasoista auraa varten. (Ensimmäisen tason aurassa on 7 tsakraa. Nämä ovat nykyisin jo aika laajalti tunnettuja - alkavat juuritsakrasta ja loppuvat kruunutsakraan. Toinen auran taso on Kristus-taso, kolmas on meillä vielä nimetön auran taso). Reiki mantra lausutaan siis juuri tästä syystä kolme kertaa kukin, mutta myöhemmin kun Reikin kanssa on paljon työskennellyt ja saanut harjoitusta, Reiki alkaa toimia myös automaattisesti, ajatuksen voimalla. Ei tarvitse olla selvänäkijä.

Reiki Yhteystiedot

Reiki Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

Nyek Vaakuna Kup-i

130219/O/H/GSTA

Reikihoito
Chakra energia pisteet
Reiki kurssit
Tarjous kurssista
Selvänäkijä Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Usui Reiki tarkoittaa
Miten Reiki opetetaan
DaiKoMio Sielu salaisuus
Reiki ei tullut Tiibetistä
Mielestä
Tabula Smaragdina
Esoteeria
 
Kysymykset
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Sing Guestbook
 
 
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
 
 
   
   
   
     

Copyright  DaiKoMio Sielu salaisuus Reiki symbolit Attila Kupi Finland - Helsinki