Usui Reiki

Reiki Koulu

Reiki linja Finland

Reikikurssit Kysymykset

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Sivu Karta
 
Perustettu 1994 yli 1000 istunto yli 100 Reiki TMI oppilas Maailmassa

Hawayo Takata ja Chujiro Hayashi

Kuva: Takata linja. Hawayo Takata ja Chujiro Hayashi

Reiki vihkimys

Kysymys: Sinulla on korkea tasoinen opetus, mutta selvästi alhaisemmat hinnat kuin muilla, onko kyse ihan vastaavista kursseista?  Sinulla latukampi kurssit kuin yleensä Suomessa tai voi sano usein muu paikalla.

Vastaus: Se voi takutta. Yksinkertaisesti filosofia se, että hinta sovittu se tasolla mitä kaikki voi maksaa jos todella halua. Kuulun sen Reiki Maisteri piirin ketkä päättivät laske hinnat. Ei muuta. Jos katsot Takata linja korkea Reiki hinta mikä oli 10.000 USA dollari tai 7000 euro. Aika iso pudotus.

Minulla paljon opiskelija kuka ennen opiskeli muu Opettajalta, kaikki oli erittäen tyytyväinen. Sanovat energiatasoni ihan eri luokka. Olen 4 eri Reiki Linja Opettaja. Meidän koulu on virallinen Länsimaalinen Traditionalinen Usui Reiki Linja. Toisaalta valmistuin originaalinen Japanilainen Gendai Reiki Ho Shihan ®  linjalle, olen Gendai Ho Shihan. Eli se on kuin Laatu Japanilainen Shihan eli Maisteri taso. Hyvä tietä on ero Länsi Reiki Maisteri Opettaja ja Gendai Reiki Ho Shihan koulutusta. Toisaalta Meidän koulu salainen Reiki vihkimys systeemi on sisäinen opas ja oma intuitio mukaan parantanut. Siksi luulen että se kouluni Reiki vihkimys tuottaa kaikille oma henkinen kokemuksia. Reiki energiatasolla mielilleni se, että unkarissa opiskeltu Länsimaalinen Traditionalinen Usui Reiki Linja ® on korkeampi myös laajempi tasoinen kun Takata linja ja Japanilainen Gendai  Reiki Ho Reiki linja!

Vuosi 1994 valmistautui vain Reiki 2 tasolla, kuin Helsingissä juhlassa yksi Suomalainen nainen (Diana sano Hänelle voi tulla täysin joka dimensiolla selvänäkijä) tuli minun luo ja sano tiedän miksi tulit Suomen. Ihmettelin kuin minun mielessä oli selvä olin työssä Siemensissä ja tutustu vaimosin ja mentiin naimisin. Mutta hän sano siksi tulit Suomen, että opetat meille Reiki vihkimys. Minä ihmettelin kuin tällä onpas joo noin sataa Reiki Maisteri ei yksi lisä vaikutta. Vain vuosi 2000 tuli selvä, että Suomessakin kuin muu maassakin usein vain osat Usui systeemissä opettavat Reiki Opettajat. Eli ei ole tärkeä energia meditaatiot ja muuta osia mikä Diana ja Evakin opetti Unkarissa. Se on totta Heidän Koulu oli Unkariin kuuluisampi ja tiukampi kouluja. He Reiki maisterit kukat oikeasti tutkivat tai meditoivat Usui systeemissä luulen itsensä löytävät paljon kysymyksellä sisäinen vastaus. Reiki symbolit ja sen salaisuus säily korkeampi tasolla. Oli opiskelija kuka maksanut noin monnikertaa minun kurssista korkeampi hinnat entinen Usui Reiki Koulussa Helsingissä ja kuin minulta saanut vihkimys  hän sano: - "Ihme ihan eri tasoinen Reiki energia. En ikinä niin voimakas Reiki energia kokenut!"

Free Reiki ei ole täysin ilmainenMiksi maksaan opetusta kuin netissä on Free Reiki -kin on olemassa?

Vastaus:   <hymy>    Usui Reiki se on mikä aina opetettu henkilökohtaisesti kontaktilla. Maisteri antaa maisterilla salainen Reiki symbolit, reiki vihkimys ja opetus. Usui Reiki symbolit ja energiat antaa henkilökohtainen opettaja! Internetit sivulla kirjoitettu free Reiki juttua on kivoja, mutta vain pieni osa opetusta. Varmaan olin surullinen jos Sisäinen maailmassa van sen verran tietoja mikä siellä näky. Free Reiki Symbolit voi nähdä, mutta jos opettaja ei näyttä se energia tasot ihan sama käytätätkö Mc Donald's logot, yoga maisteri tai muuta kiva symbolia. Ongelma se että matala tasoinen energia kokenut ihmisiä luule se oli Rei ki ja saa BIG BUM tämä ei iso ihme! Oikea laadukas hoito energia fysikaalisestikin tuntu selvästi ei ole mitä HUMBUK. Täytyy olla aika naivineen ja yksinkertainen jos usko, ette saat oikea Rei ki tai Yoga Maisteri opetusta (mikä usein yoga koulussa 3 vuotta) kuin lukenut 20 - 30 sivut Webiistä. Ja heti E-mailissa 30-50 USA dollarilla saat todistus. Totus se, että semmoinen todistus maailmassa  ei hyväksytän ja mikä on tärkeämpi ei sinulla on sisäinen arvo.

Ansa se, että sanovat vain hyväntekeväisyys kuin he jakavat niin halvalla opetus. Totus usein mitään pettymys ihmiselle tietysti sekin varman hyvä opetus ja se henkilö juuri se tarvinnut. Toisaalta hyvä kauppa sivu pitäjällä. Tuskin uskon automaattinen e-maili vihkimys tuottaa sama kokemuksia kuin 20-30 minuutti kestävä korkea energia tasoinen kokemus. Mutta aika näyttä kuka mitä savutta energisesti ja henkisesti.

Huom.! Meidän koulu  internet luokka ei takoitta vain sivu lukemista. Siihen tarvitset puhelin tai internet puhelin yhteys meditaatio ja Reiki vihkimys aikana. Toisaalta enemmän aika mene kuin tavallinen luokassa paikan päällä! Suosittelen vain jos ei mahdollista päässe kurssilla paikaan päällä!

Usui Reiki Kysymykset artikkeli kirjoitti: Attila Kupi Traditionaalinen Usui Reiki vihkimys opettaja

 

 

 Linkit   Free Reiki    Gendai Reiki Ho Shihan   Takata linja    Reiki hinta

 

Yhteystiedot

Viesti Vieraskirja

Tarjous kurssista

Japanilainen todistukset

Attila treenaus tarina

220228/O/H/GSTA

 

Reiki symbolit

Reiki kurssit
Kysymykset Reiki hinta
Reiki Kysymys symbolit
FAQ
Linkit
Reiki symbolit
Shihan
Free Reiki
Gendai Reiki Ho
Takata linja
Reiki hinta
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
 
 
 
 
 

Reiki symbolit

  
  
  
 

Reiki symbolit

 

Reiki symbolit

  
  

Reiki

 
  
  
  
 
   

Copyright  Attila Kupi Reiki opettaja    Finland - Helsinki - Vantaa