Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Miten Reiki opetetaan?

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Reiki käsi asennot

Sielu energia - Magyar logiikka opetus

Etsi oma henkilökohtainen Opettajasi intuitio mukaan.

Aura aurassa on paljon tietoaVoiko Usui Reikiä opiskella Reiki kirjasta? Vastaus on ei. Usui Reikit opetetaan vain henkilökohtaisesti! Vaikka kirjoja on nykyisin varsin paljon olemassa, niiden avulla ei pysty avaamaan Sielu kanavia. Kirjat kyllä helpottavat käsien asentojen ja muiden aputekniikoiden opettelua ja oppimista, mutta ainoastaan Reikimasteri pystyy avaamaan energiakanavia kehossa ja sielun tasolla. Reikin avaamisesta seuraava siunaus vaikuttaa ihmisen auraan ja sen kehiin niin että fyysisellä ja henkisellä puolella käynnistyy puhdistumisreaktio. Tämä kestää noin 3x7 päivää ja on yksilöllinen eli jokaisella ihmisillä vähän erilainen, sen mukaan millaista puhdistumista ihminen tarvitsee.

Reiki on sielu energia!

Nykyään aurasta on saatavilla aika paljon tietoa. USA:ssa mm. NASA -n organisaatio on yksi näistä jotka tutkivat auroja enemmän. NASAlla on ympäri maapalloa laboratorioita joissa testataan kaikenlaisia paranormaaleja ilmiöitä. On jo todistettu mm., että hermeettisesti suljettuun laatikkoon, mistä on etukäteen poistettu kaikki siellä olleet molekyylit, ilmestyy kuitenkin jostain vähän ajan päästä uusia molekyylejä, mitkä ovat siis aivan eri molekyylejä kuin mistä itse laatikko on tehty. Lisää tietoa tällaisista ja muistakin aiheeseen liittyvistä asioista saa NASA http://www.nasa.gov/ sivuilta.

Toki kaikissa ihmisissä on olemassa bioenergia kanavat, ja harjoitusten avulla näitä pystyy kuka tahansa itsessään avaamaan. Mutta korkean bioenergia-tason ylläpitäminen vaatii päivittäistä harjoittelua, jos sitä haluaa käyttää hoitamiseen. Tämän bioenergiahoitajat tietävät hyvin. Siksi he yleensä pitävätkin taukoa hoitopäiviensä välissä. Reiki-energian kanssa työskennellessä tämäntyyppistä ongelmaa ei esiinny. Paitsi jos Reiki-hoidon aikana kovasti omilla ajatuksillaan yrittää auttaa hoidettavaa, tällöin oma bioenergia voi sekoittua Reiki-energian kanssa. Hoidettavalle tämä on toki hyväksi kun saa ekstra-energiaa, mutta hoitajan se voi saada tuntemaan itsensä väsyneeksi.

Oman kokemukseni ja monien muidenkin Reikimastereiden kokemuksen pohjalta paras ja tehokkaampitapa on antaa Reiki-energian hoitaa asiat silloin kun auttaa ihmisiä tai eläimiä. Reiki on kaiken kaikkiaan intelligentti, älykäs energia.

Japanilainen sana Reiki tarkoittaa universumin, maailmankaikkeuden elämän energiaa. Reikissä on se hyvä puoli, että sitä pystyvät kaikki opiskelemaan. Reikissä parantava energia virtaa meihin, jonka jälkeen voimme käsiemme kautta lähettää sitä eteenpäin muihin olentoihin, ja ylipäätään kaikkiin asioihin ympärillämme, ei siis pelkästään ihmisiin.

Miten paljon maailmalla on ihmisiä jotka opiskelevat Reiki-hoitoa?

Maailmalla on tällä hetkellä noin 15 000 Usui Reikimasteria ja yli 10 000 000 Usui Reikin opiskelijaa ja luku kasvaa päivä päivältä. Englannissa ja USAn useissa osavaltioissa Reiki on virallisesti hyväksytty hoitomuoto. Näin on myös Unkarissa ja ainakin Hollannissa.    Norjassa Reikihoitoa saa esim. sairaaloissa antaa potilaille omaisten luvalla, jolloin sairaala järjestää hoitohuoneen.

Onko bio- ja Sielu energian välillä eroa?

Reiki-hoitoa antaessaan

Suuri ero on siinä, että kun teet energiahoitoa omaa bioenergiaasi käyttäen, annat samalla omaa energiasi pois. Reiki energialla hoitaessasi olet vain Sieluenergian kanava. Yleensä parempi onkin kun Reiki hoitoa antaessaan ei ajattele mitään, vaan antaa Reiki energian hoitaa automaattisesti kaikki. Tietystikin jos on jo opiskellut Reiki mantroja eli Reiki symboleita, voi niitä käyttää. ( Reiki II kurssi )

Vaikka maailmassa on yli 70 Usui linjaa, kaikki Reiki toiminta perustuu kuitenkin samaan universaaliin energiaan. Reiki symbolit voivat olla erilaisia, mutta täytyy muistaa että ne ovat vain työkaluja Rei ki energian kanssa työskennellessä. Tärkeää on että olemme yhteydessä alkuperäiseen saamaamme Sielu energiaan. Näin minun kokemukseni mukaan ei ole väliä sillä missä päin kukin on oman Reiki-energia koulutuksensa käynyt ja saanut. Toki antava henkilölle on ero,  jokaiselle eri energia läpäisevä taso voi olla! 

Mikä on Reiki mantra?    Reiki mantra aikaansaa sitä toistettaessa tietynlaisen resonanssi-ilmiön, mikä helpottaa kontaktia alkuperäisen Reiki energian kanssa. Kun toistaa usein jokaista Rei ki mantra, aktivoituu resonanssi ihmisen sisällä ja ympäristössä, siihen mitä kukin Reiki mantra tarkemmin symbolisoi.

Itsensä kehittäminen.    Vaikka tuntuu ensi kuulemalta uskomattomalta mutta maailmalla vain noin 80 % Reikimastereista käyttää Reikienergiaa oman henkisen kehittymisensä edistämiseen. Reiki on kuitenkin yksi kaikkein tehokkaimmista henkisistä teistä. Itse pidän myös hyvin arvokkaina Huna meditaatioita ja tiibetiläistä Tiibetiläinen - meditaatiota. Huna on nykyaikaan hyvin sopiva meditaatiomuoto. Hawaissa toimii erittäin hyvä organisaatio ja tosi hyvää työtä tekevä tiimi.

Tiibetiläinen uskonto on myös yksi Jumala uskonto (One God believe Yo, Jó Isten)

Tiibetiläinen tiessä on paljon vanhanaikaista seremoniallisuutta, mikä usein ihmisistä tuntuu oudolla. Mutta idea on et ajatellet vain seurat mantra ja ääni energiat! Täytyy kuitenkin muistaa että Tiibet on ollut Kiinan hyökkäyksestä asti feodaalinen ja kovin uskovainen maa. Kaikki asiat eivät siellä välttämättä muutu äkkiä. Paljon Tiibeti lama, on organisoinut kokonaan uuden järjestelmän ja on tätä kautta yrittänyt harmonisoida näitä kahta toisistaan melko kaukana olevaa kulttuuria yhteensopivaksi. Voi sanoa että hyvin hän on tässä onnistunutkin, kun ympäri maailmaa paljon aktivistisesti toimiva keskusta tällä hetkellä.

Miten Reiki ja muut henkiset tiet sopivat yhteen?    Kokemukseni mukaan nämä toimivat hyvin yhdessä. On tärkeää että ihminen itse käyttää omaa intuitiotaan siitä, mikä tie tuntuu hänestä ja hänelle sopivimmalta. Reikienergia voimistaa ja harmonisoi hyvin erilaisia meditaatio-metodeita ja -menetelmiä. Samalla tavalla tässä työssä auttavat symbolit. Jos haluamme olla ja elää yhdessä universumin kanssa, emme voi eristyä erilaisen ajatusmaailman omaavista ihmisistä. Universumissa on niin paljon erilaisia tapoja elää ja olla, ettemme voi sulkea pois muita jos haluamme olla valaistuneita ihmisiä. Eli eläkäämme yhdessä, sopusoinnussa, erilaisten elämän dimensioiden, ulottuvuuksien, kanssa.

Miten Reikiä opiskellaan?    Reikimasteri avaa Reiki-energiakanavat Reikin opiskelijalle. Tämä aikaansaa jokaiselle ihmiselle omanlaisiaan puhdistusvaikutuksia ihmisen eri kehoihin. Tämä puhdistumisen ajanjakso vaihtelee eri ihmisillä, kunkin tarpeen mukaan, parista päivästä noin kuukauteen

Mikä Reikissä on hyvää?    Sen pystyy oppimaan nopeasti. Reiki yksi kurssi kestää kaksi päivää eli kaksi kertaa kuusi tuntia, tai ilta-kurssina kolme kertaa neljä tuntia. Reiki kaksi kurssi kestää kaksi päivää eli kaksi kertaa kuusi tuntia, tai ilta kurssina kolme kertaa neljä tuntia. Reikimestari kurssi kestää, Reiki-linjan valinnasta riippuen noin neljästä päivästä kolmeen viikkoa. Reikiopettaja kurssi on myös mahdollista jakaa kolmeen osaan.

Miten Reikienergia auttaa?    Reiki-energia vaikuttaa monella tavalla ja aina positiivisesti. Usein esim. ensimmäisen Reiki-hoitokerran aikana ihmiseltä loppuu epäusko Reikiä kohtaan kun sen vaikutukset niin selvästi kehossaan tuntee. Koska Reiki on älykäs energiamuoto, se kulkee kehossa automaattisesti sellaisiin paikkoihin missä on energiapuutteita ja näin ollen tasoittumisen ja rentoutumisen tarvetta.

 

 

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Yhteystiedot

Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

Reikihoito
Chakra energia pisteet
Reiki kurssit
Tarjous kurssista
Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Usui Reiki tarkoittaa
Miten Reiki opetetaan
DaiKoMio Sielu salaisuus
Reiki ei tullut Tiibetistä
Mielestä
Tabula Smaragdina
Esoteeria
Nyt on Ylösnousu aika
Mikä karma on?
Viidenelementti
 
Kysymykset
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Sing Guestbook
 
 
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     
 

Miten Reiki opetetaan Copyright  www.reiki.fi   Finland - Helsinki