Jos kärsit migreenistä, sinun on syytä miettiä sopivaa hoitoa monelta eri kannalta. Ainoastaan oma lääkärisi pystyy määräämään juuri sinulle sopivan, nopean ja tehokkaan hoidon. Migreeni sairauksin tehokas  ammattilaisen vapaehtoinen Reiki hoito tukee lääkäri märittelevä moderni länsimäinen lääkehoidot.

Migreeni hoito - unohda päänsärky

 

Mikä migreeni on?

Miten Reiki hoito voi auttaa?

Miten migreeni parannus tapahtuu?

 

 

 

 

Intenet Consulting

Suunniteltu Internet Explorer varten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright migreenihoito

 

Mikä migreeni on? Migreeni hoito päänsärky
Migreeni on yksi monista päänsäryn muodoista. Ihminen voi sairastaa useampaakin tasolla päänsärkytyyppiä yhtä aikaa. Sairaus vaivaa kaikenikäisiä ihmisiä. Migreeni on itse asiassa neurologinen sairaus, joka voi vaikuttaa lähes kaikkiin migreeniä sairastavan henkilön elämän alueisiin. Vaikka sairauden tarkkaa syytä ei tunneta, migreenikohtauksilla on usein jokin laukaiseva, jotka saavat aivojen verisuonet ylireagoimaan. Ja tuloksena on migreeni.

Nykykäsityksen mukaan päänsärky syntyy, kun aivojen pohjaosissa sijaitseva aivorunko aktivoituu. Kun migreenikohtaus alkaa, aineenvaihdunta muuttuu aivorungossa. Kohtauksen aikana siellä tapahtuu muutoksia kipua välittävissä hermoradoissa.
Migreenikohtauksen jatkuessa aivokuoren verenkierto vähenee ja verisuonet supistuvat.

HELP WANTED - Miten Reiki hoito voi auttaa?Miten Reiki hoito voi auttaa?
Kipu on vain yksi  migreeniä sairastavien vitsauksista. Jotkut migreenipotilaat saattavat kokea työssään vaikeuksia ja saavat aiheetta leiman, että he kärsivät tunne elämän ongelmista. Päänsärky hoito on vähän kuin oma sisu tärkeää on oikea-aikainen riittävä voimakas lyhyt välinen voimakas hoito terapia.

Täsmälääkettä ei tarvitse, eikä kannata, ottaa auran aikana. Voihan olla ettei kipua tule ja lääke menee tavallaan hukkaan. Ihminen täytyy hoitaa kokonaisena.

Ilman päänsärky eikö kivampi.  Miten migreeni parannus tapahtuu?Miten migreeni parannus tapahtuu?
Monet ajattelevat, että parannus tarkoittaa sitä, että ihminen parantaa tapansa tai muuten vain oikaisee elämänsä. Muutos voidaan tehdä itse! Parannukseen sisältyy paljon enemmän: ensiksi täytyy nostaa henkilökohtainen energia taso, sitten on koko katsantotavan muuttuminen, asioiden näkeminen eri näkökulmasta. Usui Reiki ammattilaisen energiahoito nykyaikainen yksi voimakkaampi vapaaehtoinen hoitotapa. Jatkuvana hoitoaikana vartalosta puhdistuvat energiakanavat ja alkaa fysikaalinen puhdistuminen. ( esimerkiksi: kuona-aineet, dioksidit poistuminen jne. )
 

hoito ammattilaisen tasolla - unohda päänsärky

Tule kokeilemaan laadukas hoitoni:

© Attila Kupi terapeutti