Usui Reiki

Reiki Koulu

Reiki Finland

Usui Reiki Kysymykset symbolit vastaus

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Käsi asennot
 
Perustettu 1994 yli 1000 istunto yli 100 Reiki TMI oppilas Maailmassa

Usui Reiki Kysymykset kallis hinta tai halpa?

Reiki on halpa. Miksi? Kaikki Reiki vihkimys yksikerta riitä elämässä. Kalliimpi opettaja kurssi hinta tule takaisin kokemuksen mukaan vuosi aikana. Perus Terveyshoito klinikalle voi olla kalliimpi takulla!

Miksi sitten julistetaan vihkimys tekniikka jotain kirjassa tai internetissä?

Vastaus:    Olen varma että ei oikea Reiki Maisteri tai Tiibetin Lama tai Spirituaalinen opettaja jullista salainen vihkimyksiä missä kirjassa tai netissä. Paitsi tietty erikoinen vihkimys tasolla vain itse meditaatio mukaan pääse jokainen opettaja. Lukenut pari kirja mikä väitti että siinä on Usui salainen vihkimys. Totus se että ovat aika pinta rapisija kirjoja, sivuja ja oikea totus on syvämäellä. Esoteerinen vihkimykset ja opetus ei ikinä oli julkkis. Näit kuin esimerkiksi korkea tasoinen selvänäkijä ei kertoo minkälainen oikea avaruus maapalo ulkopuolella. Tieto yksinkertaisesti ei tarkoitettu yleisölle. Usein mitään ensimmäinen ansa ylpeys, kuin joku yritti kirjoittaa semmoinen asiasta mikä ei oli julkkis. Toisaalta hirveä hyvä kauppa teko kaikki osta voi rikastua.

Mistä mieltä olet kuin lapsella näyttävät netissä ja filmissä heiluri ja ABC kirjamerkki henkinen peliä?

Vastaus:    Isompi tyhmyys mikä voi olla. Tietty erikoinen kokeilut pistä netille, että jokainen pieni lapsi voi kokeille. Ja sitten ihmettelemme miksi lapset sekossa. Varrellinen leikkimistä esimerkiksi spirituaalien ABC pelit mitä henki sano tai heiluri leikki. Molemmat käyttää taka-aivo energia. Pitkä leikkiminen voi tehdä iso vahinko aivossa, mutta ainakin kova pää kivut.

Miksi sitten et ole Reiki Grand Maisteri?

Vastaus:    <hymy>    Grand Maisteri Nimi käyttö alkanut Takata nainen kuolemaniinen jälkeen. Hänen tytär tytär nimittänyt itsensä Grand eli Yle Maisteriksi. Tullutkin iso skandaali heti muu Reiki maisterit irtotuvat linjassa kuin ei hyväksytty se yksipuolinen nimitys. Ei ole siinä mitä ero se vain nimitys.

Minkälainen  ihmisiä tulevat kurssilla ja mistäpäin?

Vastaus:    Ihan 17-83 voutia ikäisiä ihmisiä. Usein aika ihmelisiä paikasta, mutta jännä useimmilla oli selvä jotain yhteys tietysti ehkä entinen elämässä. Olin elänyt minäkin Pohjosella maassa ennen. Ihmiset hyvin löytävät minut vaikka minulle ei ole mainosta lehdissä. Toisaalta aina jotain henkinen syy miksi valitsemme tietty opettaja. Siksi ei tarvitse huoli jokaisella on oma. Elämä aina opettaa onko positiivinen tai negatiivinen kokemus.

Missä ihme maassa on meidän spirituaalinen tehtävä?

Vastaus: Uskon että arkipäivässä löytyy meidän spirituaalinen tehtävä. Pieni apu joskus vaikutta enemmän. Usein mitään teko pyhä maailmassa elämme, tärkeä on vain yleisö päin näyttely. Nykyä maailmassa ei edes sen tasolla pääsemme jos ajatellaan esimerkiksi Jeesus opetus elä tuomitse kenetkäs. Kuin ei voi tietä miksi hän on tällä ja mitä hänellä täytyy opiskele. Voi nähdä ihmiset katsovat muuta henkilöi pitkälle alaspäin. Aina löytyy syy miksi on toinen huonompi. Tietysti se johtuu tiettömyydestäkin. Nykyä maailmassa opiskelemme paljon mutta sisäinen puhdas ajatukset puutuvat. Vaikka sisäinen hiljaisuus usein mitään tarjoa oikeasti isompi maailmaa.

Miksi Usui Reiki meditaatiot tärkeä pohja sinun koulussa? Sinä opetat paljon erilaisia meditaatio joo Reiki 1 ja 2 kurssillakin. Tämä meille suomessa lähes tuntematon Reiki Opetuksissa. Vastaus:    Valaistunimen tai erikoista mieli taso kokemuksilla on täytyy löytää sisäinen hiljaisuus. Sitä varten on tärkeä elementit Usui Reikissä heti ensimmäinen kurssilla opiskele erikoista meditaatio tekniikka. Ei ensimmäinen ja varmaan ei se viimeinen, että joku sano minulle kyllä hän tietä paljon meditaatiosta ja harjoittele paljon. Mutta kuin aloitamme meditaatio usein huomaan että ajatukset pyörivät harvoin henkilöt osaavat heti keskittynen sisäinen hiljaisuuspäin.

Usein kysytyt kysymykset

Oletko sinä mitään täydellinen opettaja? Vastaus:     <hymy> No varmaan ei. Jos olemme ei istumme tämä maapalossa. Olen vain semmoinen henkilö kuka aina etsinyt jotain kuin muu ihmiset. Ehkä nyt tiedän mitä minä etsinyt ja ainakin yrittäen parhaimmillaan auttaa ihmisille ja myös yritän antaa paras opetus mitään pystyyn. Loppu lopuksi kaikille eri tekniikka avulla mutta itsensä täytyy savutta se rakkaus oma elämässä ja sen kautta valaistuminen. Rakkaus on Universumi korkeampi voima. Jos se puutu elämässä usein mitään ihmiset sairastuvat.

Ystävällisiä terveisiä

Tervetuloa: Attila Kupi Csaba Reiki opettaja

 

 

 

 

  Reiki   Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

 

 

Yhteystiedot

Viesti Vieraskirja

Tarjous kurssista

Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

220228/O/H/GSTA

 

Nyek Vaakuna Kup-i

Nyek Vaakuna Kup-i

Reikihoito
Chakra energia pisteet
Usui Do Koulu
Reiki kurssit
Kertomukset kursseista
Ylimääräinen Lahja
Reiki kokemus
Opin Reikiä ja elämää
 
Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Rei Ki tarkoittaa
Miten Reiki opetetaan
DaiKoMio Sielu salaisuus
Rei Ki ei tullut Tiibetistä
Migreenihoito
Tabula Smaragdina
Esoteeria Koulu
Nyt on Ylösnousu aika
Mikä karma on?
Viidenelementti
 
Kysymykset
FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
Sing Guestbook
Sivu Karta
  
 
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
   

Copyright  Attila Kupi Reiki opettaja    Finland - Helsinki - Vantaa