Lumala vain yksi -Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Smaragditaulu

Hermes Trismegistos Tabula Smaragdina

1.    Tämä on vääristelemätön totuus, varma ja tosi.Thoth Hermes Trismegistus

2.    Että kaikki se mikä on alhaalla, on samanlaista kuin se mikä on ylhäällä, ja että se mikä on ylhäällä, on samanlaista kuin se mikä on alhaalla: siten voi ykseyden ihme toteutua.

3.    Kuten kaikki on luotu yksinomaan yhdestä ykseydestä, yhden ainoan tahdosta ja käskystä, joka loi sen mielessään, niin syntyy kaikki tästä samasta ykseydestä sallimuksen ja yhdistymisen yhteen liittäminä.

4.    Aurinko on sen isä, ja kuu on sen äiti, tuuli on kantanut sitä kohdussaan, maa on sen imettäjä.

Tämä on koko maailman kaiken täydellisyyden isä.

6.    Sen voima on täydellinen, kun se muuttuu jälleen maaksi.

7.    Niin sinun tulee erottaa maa tulesta, ja hieno karkeasta hyvin hellävaraisesti ja suurella nöyryydellä ja ymmärryksellä.

8.    Se nousee maasta taivaaseen ja laskeutuu taivaasta jälleen maahan ja saa siis voiman Ylemmästä ja Alemmasta. Näin saat omaksesi koko maailman kaiken ihanuuden. Sen tähden sinusta poistuu kaikki ymmärtämättömyys ja kykenemättömyys.

9.    Tämä voima on vahvin kaikista voimista, silloin se voi voittaa kaiken hauraan ja tunkeutua kaikkeen kiinteään:

10.    Näin siis maailma on luotu.

11.    Siitä syntyvät ainutlaatuiset yhdisteet ja monenlaiset ihmeet saavat muotonsa; Tällä tavalla kuin tässä on esitetty.

12.    Ja tämän vuoksi minua sanotaan Hermes Trismegistoseksi, kolmesti suureksi, koska tunnen maailmankaikkeuden viisauden kolmijaon.

13.    Tässä on kaikki sanottavani auringon aikaansaannoksesta:

Smaragditaulu      Smaragd tábla   Tabula Smaragdina

 

Hermes Trismegistus (Ancient Greek: thrice-greatest Hermes; Latin: Mercurius ter Maximus) is the purported author of the Hermetic Corpus, a series of sacred texts that are the basis of Hermetic.

The Bible says that Adam and Eve third child of Seth after Abel died, Cain was banished God. The extra-Biblical tradition, Seth is a founder of a new human species, secret knowledge and traditional media. The angel's name appears on the name Thoth, Egyptian god who was also a mix of writing, the secret knowledge of gods. The Gnostic-time high in popularity enjoyed Thoth, Hermes Trismegistos (who Thoth) due to popular teachings.

reiki

thoth egyptian reliefSmaragditaulu

Hermes TrismegistusSmaragd táblatabula smarigdina

 

 

Esoteric Tales 
Once Upon a Time,
One Time was, one Time was not
And Who do not believe,
please find out your self the True!
 
Book of True 
 A multipage website!
Note: This Web Site Stand Up for gendering together Magyar Ancient Teaching.
 
Ancient Magyar Light - One God believe: Because everything coming from the One when the One self reflecting her self in the Time and create with this one or unlimited dimensions. And now you can see God! It is everything is God, for example your monitor what you looking right now. And yes of course you are too! So that right he has a knowledge from everything. And now some one think that not can be, not have some big mind et all. And think again because God has a good humour also.  Sometime prizing you unexpected way. Must remember before God everybody standby energy naked without lie, and yes spiritually every heart will measured.

 

Usui Reiki Hand Positions in body

Reikikurssit