Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Sininen Enkeli Diana kaikki ulottuvuus selvänäkijä

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Reikihoito

Blue Angel nimi hän saanut näkymätön maisteri taso hengiltä - Kék Angyal
 
Sininen enkeli selvänäkijä1994 maaliskuu 14 kakkos Reikikurssi vihkimys. Kuvassa minä ja Diana hänet hymyilemään miksi niin tärkeä minulle tuolloin kuva! Intuitioni oli hyvä se oli viimeinen kuva!

Diana oli valaistunut nainen ja selvännäkijä kaikki ulottuvuuden

Angel Star

Hän oli Reiki Masteri Radiance Technique linjalla. Hän oli sekä RAI ja traditionaalinen Usui Master, sekä kansainvälisen Bioenergia professori. Saksan kansainvälisen bioenergia testi, Hän oli osoittautunut Selvänäköisyys kaikkia ulottuvuuksia. Hän pystyi puhumaan kiviä, henkiä ja muita olentoja kaikkien ulottuvuuksien. Blue Angel, hän oli aina hengellistä rauhaa ja hiljaisuutta.

Diana vaikka oli Valaistunut nainen toimi työssä pääpostissa Budapestissä kansavelinen puhelinkeskusta työntekijänne. Eli hauska hän oli fysikaalisesti aina yhdistänyt ihmisiä maailmassa! Vaikka oli kuuluissa selvännäkijä puhu vain ranskaa, vaikka hän pystyi lukemaan toisten mielissä ja ymmärsi kaikki kielet. Hauska oli:  Saksasta oleva saksalainen nainen puhu saksa hoidossa ja hän vastasi unkari suoraan ja kielikääntäjä käänsi saksaksi selvännäkijä vastaus. <hymy> Hänellä oli loistava huumorintaju ja tekee vilkas vitsejä tekopyhä esoteerinen porukasta.

Hän pystyi myös nähdä selkeästi tulevaisuus. Koska itse asiassa, hän oli avoin aika ja ikuisuus, hänen mielensä oli rajattoman ...

Kun jotain Usui tekniikka ei oli epäselvä, hän vain sano: Odottakaa hetki kysyn Usuista! Esimerkiksi Mantra sisäinen tarkoitus, yhtä linja ei opettaa se.
selvänäkijä Diana
Kerran muistan meidän Sininen Enkeli Diana sanoi minulle: "Näen, että saatat kohdata epäonnea autosi kanssa Gdanskin kun olet palaamassa Suomen ... hän hymyili ja sanoi:" älä huoli - lopulta kaikki tulee olemaan kunnossa ". Kaikki meni samalla tavalla kun meidän selvänäkijä  ennusti. Lähellä Gdanskin Puolan automme rikkoutui. Löytää auto palvelu nopeasti ... Korjaamo pomo näytti olevan hyvin avulias. Auto oli valmis noin tunnin. Olimme erittäin iloisia olosuhteista ja saavumme ajoissa Helsinkiin.

Kun antanut energia minulle ensimmäisenkerran (silloin minulla oli vakava astma), huomasin hänen selvännäkijä kykynsä lukea ajatuksia ja todella ymmärtää ihmisten ajatus ... Olin odottanut minun vuoroni ... Diana paransi naisen. Olin hiljaa istun. Ajatukseni olivat hieman ylimielinen: "Hän näyttää olevan ystävällinen ja mukava, mutta niin lihava ...". Huomasin hänen hymyilevät katso suoraan minuun, ihan hän luki ajatukseni. Tuli aivossa ääni: Sorry vain ja hymyili! ... Viikkoa myöhemmin samalla meidän selvänäkijä istunnossa ajattelin ihme hänen kyky ja parantaa ihmisiä. Varmaan syntynyt tämmöiseksi! ... Ja hän sano suoran äänille minulle: "jos siltä tuntuu voit  oppi, me pidämme Reiki ykkös kurssi..."  Mietin ... aika hauska ajatellen jotain ja hän aina vastaa!

Benedek Magdolna Diana Reiki Masteri selvänäkijäJa vain pari viikkoa myöhemmin sain varmasti tieto hänen lahjakkuutta lukea ihmisten mieliltä .... Hyvänen aika! Hän kertoi minulle myöhemmin, että hän löysi ajatukseni on aina mielenkiintoista, utelias ja hauska. "Olet hyvä ihminen ja aina hauska" - hän sanoi. :)

Mikä ihmetteli minua eniten, että minun astma parantunut 6-7 energiahoito istuntoja jälkeen
... Perheeni oli hyvin onnellinen. Oma lääkäri oli myös hämmästynyt eikä voinut uskoa silmiään ... "ihme!" - Hän sanoi.

Valaistunut nainen

En ole koskaan nähnyt elämässäni joku niin avoimensydellinen  ja avukas kuin Diana. Hän oli se, joka pystyi selittämään maailmankaikkeutemme yksinkertaisia ​​ja kaikille ymmärrettäviä sanalla ... hänen muistinsa on aina elossa meidän sydämessä ......

Teksti: Attila Kupi Reikimasteri
Muistotilaisuus kutsuteksti Dr. Rudas Eva Reikimester

Sininen Enkeli muistomerkki    Muistotilaisuus kutsuteksti Dr. Rudas Eva Reikimester   
Voima Papitar musta marmuri hautauskivi

Yhteystiedot

 

 

 

Universumi 1. laki

Reiki kurssit
Sininen Enkeli
Migreenihoito
Valaistunut nainen
Kysymykset
Reiki FAQ
 
Ano 2012
Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Diabetes Tyyppi 2
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  esoteerinen kirjailija Szepes MariaEnsimmäinen Reikimasterini ja yksi paras ystäväni Benedek Magdolna Diana Sininen Enkeli muistomerkki - hautauskivi. Oikea kiville kuuluisa esoteerinen kirjailija Szepes Maria antanut hänellä nimi, kun hän sano hänellä: Tiedätkö kuka sinä olet? Sinä olet  Voima Papitar!  - Erök Úrnöje - - Pristess of Power.

Peilikuvassa Maria Szepes selvänäkijä ja kirjaajia ( lue: Sepesh )

 
 

Kirjoitus Reiki selvänäkijä  Copyright Attila Kupi  Finland - Helsinki