Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Sielu energia - Magyar logiikka opetus  

Reiki käsi asennot

Mitä on karma?

Karma on yksinkertaisesti energiaa. Monet ihmiset ihmettelevät, miten se toimii ja mitä se on ja kuinka on mahdollista, että se vaikuttaa yksilön elämään.

On monia ihmisiä, jotka selittävät sitä monimutkaisin tavoin.

Joka tapauksessa totuus on yksinkertaisempi. Sama energia, joka lähtee meistä palaa meihin takaisin. Niinpä minne tahansa energia meneekin, se palaa aina samaan paikkaan universumia. Albert Einstein oli ensimmäinen ihminen, joka huomasi kuinka valo palaa takaisin. Toki hänen henkinen tasolla oli todella alhaalla, kun myönsi tiennyt, että ei kuka muu voi valmistaa atomipommit. Silti ei nostanut edes sana estekään Hiroshima ja Kawasaki pommitukset. Minkälainen olennot ovat ketkä hyväksyvät ihan mikä tahansa syystä tuho viaton lapsia, se ei ole ihmis-tasolla!

Yksinkertaisesti, energia lähtee meistä ja kerää kaikki samantyyppiset energiat mukaansa ja kun se saapuu takaisin, se antaa meille saman määrän energiaa kuin me lähetimme. Juuri tämä yksinkertaisuus on tehnyt siitä niin mysteerisen.

Niinpä ei pitäisi olla ketään, joka voisi arvioida ihmisten tekoja positiivisesta tai negatiivisesta katsantokannasta. Kaikki tällaiset asiat tapahtuva riippuen meidän energiakenttämme aktiivisuudesta. Oma energiakenttämme pitää huolen itsestään Karmastamme.

Millaisia Karmatyyppejä on olemassa?

Henkilökohtainen Karma

Energia virtaa ulos persoonasta ja virtaa takaisin persoonaan. Tämä on Karman yksinkertainen tie.

Perhekarma ja Ryhmäkarma

Kun ryhmällä ihmisiä on samanlainen idea tai ajatusmaailma ja he tekevät jotakin yhdessä – se on Ryhmäkarmaa. Se saattaa tulla takaisin jokaiseen ryhmän jäseneen eri aikoina tai virrata Ryhmään kerralla samassa olinpaikassa.

Valtiollinen Karma

2012 jälkeen poistumassa, kun valtio ei ole olemassa oikea muodossa enää. Pankit ja muu ryhmät tee media epäreaalisutta, suuri osa valtiovirkailija vain nukke ja tekee oma karma! Valtiollisesta Karmasta puhutaan, kun positiivinen tai negatiivinen energia nousee niin korkealle tasolle hallituksessa, että koko kansakunta tietää jotain siitä. Se voi olla joko hyvää tai pahaa.

Hyvä esimerkki oli englantilainen BSE, hullun lehmän tauti Kun eräs hallituksen lääkäreistä kiinnitti terveysministeriön huomion asiaan, kukaan ei kuunnellut häntä. Jotkut ajattelivat, että hän huolehtii liikaa ja toiset eivät halunneet tiedon leviävän oman hyötynsä vuoksi. Jotkut ihmiset päättivät, että tämä mies pitää hiljentää, he antoivat hänelle potkut työpaikasta, missä hän oli työskennellyt pitkän aikaa. Lääkäriä yritettiin pelotella vahingoittamalla hänen omaisuuttaan, rikkomalla ikkunoita hänen autostaan ja kodistaan, tehden myös muita negatiivista, joten tämä mies menetti paljon. Kymmenen vuotta myöhemmin Englanti menetti suuria summia rahaa BSE:n vuoksi, Karma tuli takaisin. - Näemme, että eläimen sairaus mursi ajasta toiseen aikaan uudelleen ja uudelleen.

Teksti: Attila

Kurssit    Reiki sivu   

Yhteystiedot

Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

 

Reikihoito
Chakra energia pisteet
Reiki kurssit
Tarjous kurssista
Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Usui Reiki tarkoittaa
Reiki ei tullut Tiibetistä
 
 
Mielestä
Tabula Smaragdina
Esoteeria
Nyt on Ylösnousu aika
Mikä karma on?
Viidenelementti
 
Kysymykset
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Sing Guestbook
 
 
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     

Copyright Reiki TMI Finland

Ylösnousu aika | Ego on suuriReiki Hungary - Magyar - Unkari | Reiki Suomi - Finish - Finn | Reiki English - Angol - Englanti