Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Reiki ja Buddhalaisuus - Reiki ei tullut Tiibetistä

Reiki     Reiki Magyar Reiki Hungary - Magyar - Unkari  Reiki Finland Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki Do Reiki English - Angol - Englanti

Reiki käsi asennot

Dr. Mikao Usui

Ohm mani padme hung

Usui Meditation System Simple Essence of the Buddhism and Esoteric Practise!

Yhteys Reikin ja Tiibetin buddhalaisuuden välillä?

Scythian King Buddha ja Partus Prince Jeesus yhteys molemmat opiskeli Hun Magyar Valo Temppelissä

Taas Japan samurailla sama traditiot ja veri linjat kun hun magyar linjassa! Aika erikoinen. Nykytietomiehet löysivät Unkari Ja Japanissa oleva ihmis-ryhmässä parantava geenit. Se kin kumma, että unkarilaiset entinen scytians, partus ect. tietävät enemmän Buddhasta ja Jeesuksista kun muu maat! Mikao Usui oli itse Tendai esoteerisessa buddhalaisessa perheessä kasvanut ihminen. Hän opiskeli Zeniä, mieli yoga, tiibetiläisiä, kiinalaisia ja Hindu- meditaatiotekniikoita. Hän oli erittäin lahjakas opiskelija. Länsimaalaisesta Reikistä tämä osa puuttuu tyypillisesti kokonaan. Näin nykyiset Länsi Reiki maisterit aika usein joutuvat etsimään itse nämä puuttuvat osat. On jännittävää että joka vuosi esim. Lopon Tsechu Rimpoche

Timanttipolku -Tiellä tai Diamondway -kursseilla on yhä enemmän ja enemmän Reikioppilaita. Ja taas unkarissa uudestaan elä Valo Temppeli opetukset päivä päivältä oppilas kantaa kasva! Tämä siitä huolimatta että kurssit pidetään eri paikassa Euroopassa. Maailmalla kiertää kuuluisia opettajia kuten

 

Lopon Tsechu Rimpoche Lama Ole Nydahl Länsimainen Lama, ( Timanttipolku - Diamondway ) Jigme Rinpoche, Gyaltrul Rinpoche, Shamar Rinpoche, Gendyn Rinpoche, Jamgon Kongtrul Rinpoche, Khenpo Chodrak Rinpoche ja Topga Rinpoche.

                    Ole Nydahl                Ole Nydahl , Löpon Tchechu Rimpocse ja Hannah Nydahl

Mistä päin Reiki on tullut?

Vaikka kirjoissa väitetään, että Rei ki on alunperin tullut Tiibetistä, tämä ei ole totta. Monen muun hoitosysteemin alkuperämaa on kylläkin Tiibet. Mutta historian kirjoista ei löydy mitään merkintää sellaisesta toimivasta hoitolinjasta, missä kaikilla tavallisilla ihmisillä toimiva yksinkertainen hoitosysteemi olisi ollut olemassa.

Dr. Mikao Usui omassa Reikikirjassaan - Usui Reiki Hikkei -ssä sanoo näin: "Vaikka minä olen tämän hoitosysteemin löytäjä, on minun kuitenkin vaikeaa selittäämiten paljon mahdollisuuksia sen sisällä on". Hän on toivonut että aikanaan Reiki tulee kaikkien tavallisten ihmisten ja köyhien ihmisten tueksi. Näin ei kuitenkaan jokaisella Reiki- linjalla nähdäkseni nykyisin vielä tapahdu. Amerikassa Furomoton ja Radiancen linjalla esim. Reiki maisteri- tason kurssi maksaa noin 11.000 euro, mikä on mielestäni aivan liikaa. Harvoin tavallisella ihmisellä on sen verran rahaa. Minun ja monen muun Reiki maisterin mielestä jokaisella ihmisellä pitää olla mahdollisuus opiskella Reiki maisteriksi. Mitä enemmän positiivista energiaa ja positiivisia ajatuksia on maailmassa, sitä nopeammin tulevaisuuskin muuttuu positiiviseen suuntaan meidän kaikkien osalta.

Partus Prince JeesusReiki on Mikao Usuin oma hoitojärjestelmä. Näin yksinkertaista ja tehokasta hoitosysteemiä ei tähän asti ole ollut olemassa tai ainakaan vielä löydetty. Vaikka Scythian King Buddha ja Partus Prince Jeesus ovat parantaneet ihmisiä, heidän jäljiltään ei ole jäänyt historiaan toimivaa hoitolinjaa. Siten täytyy kunnioittaa sitä arvokasta työtä mitä Mikao Usui on 1900 - luvulla eläessään tehnyt .

Kuva: Partus Prince Jesus

Tarvitseeko olla uskonnollinen kun opiskelee Reikiä?

Suoran sanottuna, ei tarvitse. Rei ki toimii, vaikka mitä ihminen ajattelisi. Kun Reikimasteri avaa energiakanavat kehossa, ja tämä alkaa heti Reikin ykköskurssilla, Reiki toimii sen jälkeen elämän loppuun asti. Riippumatta siitä minkälainen oppilas on, voi olla maailmankatsomukseltaan vaikka kommunisti, Reikin kannalta sen ei ole väliä. :)))

Ascetic Gautama Buddha the ScythianReiki on Universumin Intelligentti, Älykäs, Energia tai toisin sanoen, Jumalan Energia. Rei ki -energiaa ei voi käyttää negatiivisesti. Reiki auttaa ihmistä myös positiivisessa ajattelussa ja itsensä kehittämisessä. Lopputuloksena on valaistunut ihminen, ihan niin kuin kaikkien esoteeristen teiden tuloksena. Tähän ainakin Rei ki-ssäkin pyritään. :)

Kuva: Ascetic Gautama Buddha the Scythian

Varoitus!

Tällä hetkellä täytyy varoittaa, että niin kuin jokaisessa ammatissa, niin Reikissä yoga -ssa, kuin muissakin esoteerisissa ryhmissä on paljon huijareita. On pienempi ongelma, jos vain rahaa menee, mutta isompi ongelma, jos tulee henkisesti hyväksikäytetyksi. Tämä näkyy selvästi silloin jos yritetään rikkoa tavallisen elämän yleisesti hyväksyttyjä normeja tai jos epätavallisesti painostetaan jollain tavalla. Silloin ollaan väärässä porukassa. Yksinkertainen resepti on, että itse valitsee itsensä kehittämisen linjoilta sellaiset porukat missä itsestä tuntuu hyvältä ja missä henkisesti tuntuu, että päivä päivältä kasvaa.

Nykymaailmassa ihmiset yleensä yrittävät opiskella lisää ja kehittää itseänsä. Ja onneksi oppimateriaalia on riittävästi tarjolla. Hyvät tiet vievät eteenpäin. Valitset vain itsellesi sopivan linjan. Voin sanoa että Reiki ei välttämättä ole kaikille se oikea tie, mutta kokemuksen arvoinen ainakin :). Ja loppujen lopuksi on ihan sama minkälaisen itsen kehityslinjan valitset. Niin kuin vanha sananlasku sanoo, kaikki tiet vievät Roomaan. Eli Reiki, Huna, Jooga ja vanhat intiaani- ja shamaanitiet, kaikki nämä menevät samaan suuntaan, kotiin päin.

Teksti: Attila Kupi   Reiki Ho Master Helsinki  

Japanilainen Alkupäreinen Usui Rei Ki Linja

Ohm mani padme hung

Ohm mani padme hung

Yhteystiedot

Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

 

Huom.: Dalai Lama kuva symboloi rajatonta Buddhan rakkautta, ei ole tekemissä Usui Reiki opetuksia kanssa.

Reikihoito
Chakra energia pisteet
Reiki kurssit
Tarjous kurssista
Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Usui Reiki tarkoittaa
Miten Reiki opetetaan
DaiKoMio Sielu salaisus
Reiki ei tullut Tiibetistä
Mielestä
Tabula Smaragdina
Esoteeria
Nyt on Ylösnousu aika
Mikä karma on?
Viidenelementti
 
Kysymykset
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
Special Thanks
Google search support
Home Page Consulting
Submit World
 
Sing Guestbook
 
 
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     
 

Copyright  www.reiki.fi   Finland - Helsinki