Egy az Isten - Hun Magyar rovásírás

Mitä Usui Reiki tarkoittaa? 

Sielu energia - Magyar logiikka opetus   Reiki Hungary - Magyar - Unkari   Reiki Suomi - Finish - Finn   Reiki English - Angol - Englanti

Reiki käsi asennot

Reiki Japanilainen symboli

REI = Universumi tai Jumala KI = Energia

Tämän terapian etu on se, että energia antava henkilö ei menetä omaa energiaa, koska terapeutti on vaan läpäisevä kanava.

MIHIN ON HYVÄ?  Väsymyksen, migreeni, ylirasituksen tapauksessa taata kehon energiatarve. Kokemukseni mukaan hyvin auttaa: astman, leikkauksen jälkitilat, reuma, tulehdukset, naisen kuukautiskivut, alkoholiongelmat, huumeongelmat etcetera... Ja tukee nykyaika lääkärihoidot, esimerkiksi Englannissa sairaalla on virallisesti hyväksytty hoito apu tyyppi!

Reiki Japanilainen symboli

MITEN OPISKELLAAN?  Masteri avaa energia kanavat opiskelijalle, se on jokainen ihmisille tekee oma puhdistus vaikutukset vartalossa. Noin kuukausi ihmisiltä vaihteleva se puhdistus periodi. 

Usuireiki ja itsekehitys   Vaikka tuntu ensin uskomattoman muuta ympäri maailmassa noin 80 % Reikimaisterista käyttää vain spirituallinen itse kehityksen se Reikienergiat. Usuireiki spirituallinen - hengellinen tiestä yksi tehokampi tie heistä.

Usuireiki on Mikao Usui oma hoitojärjestelmä. Yksinkertainen ja tehokas hoitosysteemi. Vaikka Buddha ja Jeesus ovat parantaneet ihmisiä, mutta toimivalinja heidän jälkeensä ei jäänyt mihinkään historiaan. Täytyy kunnioittaa sitä kovaa työtä mitä Dr. Mikao Usui on tehnyt Mileniumin aikana 1900- luvulla.

Usuireiki on Universumi Inteligentiinen Energia tai niin sanottu suoraan Jumalan Energia.  Rei ki  Energia ei voi käyttää negatiivisesti.  Rei ki  auttaa positiivinen ajatus ja henkilö itse kehitys systeemit myös. Rei ki Maisterit avaavat energiakanavat vartalossa, Rei ki I. kurssilla se alkaa. Riippumatta siitä minkälainen se oppilas on.

Usui kasvoi esoteerisesti hyvin korkeatasoisessa samurai perheessä.   Hän oli liikemies ja loppuelämänsä työskenteli Japanin Posti ministerin sihteerinä, osastopäällikkönä. Hän oli elämänsä aikana tutkinut paljon erilaisia uskontoja sekä kulttuureita.   Tarina mukaan hän oli yrittänyt löytää miten Buddha ja Jeesus paransivat käsillä ihmisiä.  Totus enemmän se hän etsinyt valaistumisen tiet! Hän oli harjoitellut erilaisia Zen, Tendai, Tiibet, sekä myös Huna tyyppisiä meditaatio harjoituksia.   Kun hän vuonna 1914 valistui  hän perusti Usui Reiki Ho käsiparannus ja itse kehittämiä hoidon.

Tarvitseeko olla uskonnollinen kun opiskelee Reikiä?

Suoran sanottuna, ei tarvitse. Paitsi oma sisäinen usko. Rei ki toimii, vaikka mitä ihminen ajattelisi. Kun Reikimasteri avaa energiakanavat kehossa, ja tämä alkaa heti Reikin ykköskurssilla, Reiki toimii sen jälkeen elämän loppuun asti. Riippumatta siitä minkälainen oppilas on, voi olla maailmankatsomukseltaan vaikka kommunisti, Reikin kannalta sen ei ole väliä. :)

Viimeisenopetus: Jumala on kaikissa ja kaikki on monnidimensiotasolla aina yhteydellä! Niin avaa sydämesi ja ole myötätuntoineen kaikki olennolla! 

 

Yhteystiedot

Todistukset

Attila treenaus tarina

Universumi 1. laki

Reiki on se puhdas tyhjä mieli energia.

Tämä täytyy saavuttaa aina Reiki aikana!

Kun sana ilman ääntä.

Kaikki julkkis, TV, Lehti, ja Radio ohjelma oikeudet pidetään. Ääni ja kuva tallentaminen ilman kirjallinen lupa ei ole sallittu!

Varaa hoito aika

Reikikurssit

God

Universe

Our Earth

Your self

 

Reikihoito
Reiki sivu
Reiki kurssit
Tarjous kurssista
Sininen Enkeli
Kuka oikeasti oli Usui
Mitä Usui Reiki tarkoittaa
 
Mielestä
Tabula Smaragdina
Esoteeria
 
 
Kysymykset
Reiki FAQ
Linkit
Ano 2012
Book of True
 
 
 
 
 
Special Thanks
Sing Guestbook
 
 
 
Kuva Albumi
Tiibet
 
 
 
 
   
   
     
 

Copyright  www.reiki.fi   Finland - Helsinki